Cukis sztorik
Tojástörés programmal
Sok évvel ezelőtt, amikor találkoztunk a tojástörő helységgel az üzemben, akkor utána jó pár napig csak törtük a fejünket, hogy hogyan fogjuk azt megoldani a programmal, hogy az üzem egész tojást rendel, aztán feltöri és ‘készít’ belőle sárgáját, fehérjét és egész tojáslevet. A feladatot tovább nehezítette, hogy az üzem nemcsak az ott feltört tojásokból készült tojáslevet használta fel, hanem külön alapanyagként rendelt tojás sárgája és tojásfehérje levet.
Receptúra
Gyártás
Tápérték
A megoldást az jelentette, hogy be kellett vezetnünk az ún. tojás gyártást is. Így, amikor az üzemben tojástörést végeztek, akkor felvezették, hogy 360 tojásból hány liter (kiló) tojás sárgája és tojásfehérje lé készült.
A parMAN programban található receptúra és gyártás modul nagyon kifinomult, és részletesen képes a legösszetettebb termelést is lefedni. Nem egy cukrászüzemben posztokra bontjuk a gyártást és minden félkész termék elkészültét (például betöltött torta, ami még nincs kikészítve és akár le van fagyasztva) is nyomon tudjuk követni.
A parMAN programban található receptúra és gyártás modul nagyon kifinomult, és részletesen képes a legösszetettebb termelést is lefedni. Nem egy cukrászüzemben posztokra bontjuk a gyártást és minden félkész termék elkészültét (például betöltött torta, ami még nincs kikészítve és akár le van fagyasztva) is nyomon tudjuk követni.
Úgy érzed lehetetlen?
Ne habozz megosztani velünk a Te üzemed kihívásait! Mi szeretjük a kihívásokat, és biztos találunk rá megoldást!