Dolgozói motiváció
Funkció
Dolgozói motiváció
Rendszer
parROI
Tanulhatóság
Használat
Havonta/negyedévente
Szint
Mester
Funkció
Dolgozói motiváció
Rendszer
parROI
Tanulhatóság
Használat
Havonta/negyedévente
Szint
Mester
Dolgozói motiváció
Elsősorban a cukrászdában javasoljuk megvalósítani a kiszolgálást végző kollégák tekintetében. A paROI rendszer ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy minden egyes termékre beállítsunk egy pontot. A pontokat ezesetben nem a vevők, hanem a pultosok gyűjtik, minden egyes eladott sütemény vagy kávé után. A hónap végén összegyűjtött pontok határozhatják meg a prémium összegét.
Főbb tulajdonságok
- Teljesítménybér számítása
- Hatékonyságmérés
- Árrés számítása
- Belső kommunikáció
A dolgozói motiváció kialakítását csak nagyon jól végiggondolt és felépített rendszer esetében javasoljuk megvalósítani. Az egész motivációs rendszer alapját a dolgozó és a tulajdonos közötti kölcsönös bizalom képezi. A bizalom kialakításához és megtartásához a stabil, állandó, megbízható és transzparens információk adják az alapot.