Dolgozói motiváció

Funkció

Dolgozói motiváció

Rendszer

parROI

Tanulhatóság

Használat

Havonta/negyedévente

Szint

Mester

Funkció

Dolgozói motiváció

Rendszer

parROI

Tanulhatóság

Használat

Havonta/negyedévente

Szint

Mester

Dolgozói motiváció

Elsősorban a cukrászdában javasoljuk megvalósítani a kiszolgálást végző kollégák tekintetében. A paROI rendszer ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy minden egyes termékre beállítsunk egy pontot. A pontokat ezesetben nem a vevők, hanem a pultosok gyűjtik, minden egyes eladott sütemény vagy kávé után. A hónap végén összegyűjtött pontok határozhatják meg a prémium összegét.

Főbb tulajdonságok

A dolgozói motiváció kialakítását csak nagyon jól végiggondolt és felépített rendszer esetében javasoljuk megvalósítani. Az egész motivációs rendszer alapját a dolgozó és a tulajdonos közötti kölcsönös bizalom képezi. A bizalom kialakításához és megtartásához a stabil, állandó, megbízható és transzparens információk adják az alapot.

KAPCSOLÓDÓ

Funkciók

Cukrászda
Iroda